Aangenaam

Wij zijn Robert Zeggelaar en Jolanda Zeggelaar, broer en zus. De gezichten van Administratiekantoor Zegge.

Onze slogan: Uw boekhouding prettig geregeld!

Zegge is een klein, daadkrachtig administratiekantoor. Onze liefde voor het boekhouden zetten we graag in om jouw administratie op orde te brengen. En te houden.

We komen graag bij jou. Niet strak in het pak. Wij geloven in een wat informelere aanpak. Dit doet uiteraard niks af aan onze professionaliteit.

Jolanda: ‘Boekhouden is mijn ding! Helemaal niet suf of saai. Ik ontmoet dagelijks zoveel inspirerende en gepassioneerde ondernemers, dat ik het een voorrecht vind, dat ik hen van dienst mag zijn.’

Robert: ‘Prettig geregeld. Als ondernemer ben jij graag bezig met je vak en niet met allerlei indirecte zaken eromheen. Ik vind het een uitdaging te bedenken hoe we zaken zo efficiënt mogelijk kunnen oppakken en te zoeken naar een logische werkwijze voor de workflow binnen jouw onderneming.’

Wij zijn aangesloten bij Fiscount, een organisatie met fiscalisten, juristen en accountants. Zo blijft onze kennis up to date. Speciale vraagstukken leggen wij aan hen voor, zodat jij altijd het juiste advies krijgt.