Mijn KantoorApp

De AVG wetgeving heeft ons aan het werk gezet. Wij krijgen berichten van cliënten via de mail, Whatsapp en zelf Messenger van Facebook. Documenten die zo verstuurd worden kunnen wij niet beheren zoals de AVG dat van ons verlangt.

Wij denken een mooie oplossing gevonden te hebben met Mijn KantoorApp. Een online portal waarin wij met jullie kunnen communiceren en veilig documenten kunnen uitwisselen. In het kort de mogelijkheden:

  • uitwisselen van documenten
  • online accorderen van aangiften
  • direct vragen stellen in de chat
  • terugzien van documenten, zoals aangiften en aangeleverde documenten
  • etc.

Mijn KantoorApp is te gebruiken op de computer én te downloaden als app voor mobiel of tablet. Deze app is erg handig met papieren documenten. Fotootje, uploaden, klaar.

Je krijgt van ons een uitnodiging via de mail. Hierin zit een link naar Mijn KantoorApp. Je kunt hiermee direct een wachtwoord aanmaken. Tip: doe deze actie op een computer. Je tablet of een mobiel wil namelijk direct door naar de app. Voor sommige mensen wekt dat verwarring.

De eerste cliënten, onze pioniers, maken al gebruik van Mijn KantoorApp. Om jou een beetje op weg te helpen hebben we een paar instructievideo’s gemaakt. Het zijn niet de meest professionele video-opnames, maar ze helpen je wel op weg.

Wat te doen, als je de uitnodiging per email hebt ontvangen:

Kleine rondleiding door het menu:

Wij vragen documenten uit. Hoe werkt dat?

Hoe werkt het “accorderen”?

FAQ (veel gestelde vragen)

Vraag 1: Mijn kantoorApp werkt niet op mijn Mac-computer. Antwoord: Dit komt voor als het apparaat staat ingesteld met een lage resolutie.

Vraag 2: Ik gebruik Internet Explorer en ik zie alleen grijze vlakken. Antwoord: Dit klopt. Internet Explorer is een verouderde browser. Deze ondersteunt Mijn KantoorApp niet. Andere browser wel. Bijvoorbeeld Chrome. Deze kan je eventueel hier gratis downloaden.

Vraag 3: Eerder zag ik de documenten wel en nu lijkt alles ineens weg. Hoe kan dat? Antwoord: Documenten worden bewaard onder het tabblad dossier. Het kan zijn dat je toegang hebt tot meerder dossiers. Bijvoorbeeld dat van je partner of dat van je bedrijf. Kijk je wel in het juiste dossier?